Reportage


Aktivitetsledarträff VT 2018

Jag hälsade 60-talet cirkelledare och andra aktivitetsledare välkomna till vårens traditionella sammankomst fredagen 27 april kl 13.00, just som vårens cirklar och aktiviteter håller på att avslutas. Inger bjöd på en fin kycklingsrätt med potatissallad, gott vin och kaffe med nybakad kaka. En god måltid med mycket prat och skratt runt borden.

Christina berättade om nya cirklar, om samverkan med Medborgarskolan kring skåp i köket. Ett spirituellt inslag med ett tydligt genusperpektiv hann hon också med innan hon delade ut bin till nya cirkelledare.

Stig redogjorde sedan för våra planer med medlemsregistret och pekade på cirkelledarnas viktiga roll i sammanhanget. Lisbeth informerade om vårt engagemang i FAS-golfen 22-23 maj och hänvisade till information på hemsidan.

Efter att Inger pratat om lite ordningsregler i köket konstaterade vi att det inte är att undra över om det uppstår lite gnissel då 800 Aktiva Seniorer skall samsas om lokaler och utrustning med ytterligare cirkeldeltagare från Medborgarskolan varje vecka. I stort sett löper det hela mycket bra och vi har ständig kontakt med varandra.

Teodor Ahrenberg tog så till orda och riktade ett tack till styrelsen för denna tillställning. Mötet avslutades strax efter kl 15.00 men många intressanta samtal utväxlades även efter detta klockslag. När möblerna var återställda och allt insamlat till köken återstår en hel del arbete med disk m.m. ”Nu går jag hem till Gösta och Siv med rapport och två matlådor. Jag går hit i morgon och startar några nya diskmaskiner” säger Inger som drar ett tungt lass vid sådana här tillfällen. Stort tack till henne för det!

          Foto Olle Johansson, text Thor Svensson

 

  OBS Du kan klicka på bilderna för att förstora dom !

S2120153  S2120164  P1130996  P1140005
Thor hälsar välkommen till årets aktivitetsledarträff Inger presenterar maten   "kycklingsrätt med potatissallad, gott vin och kaffe med nybakad kaka."    Vinet serveras  Maten serveras.

P1140006  P1140007  P1140008
Trevlig stämning runt borden Trevlig stämning runt borden Trevlig stämning runt borden

S2120209  S2120222  P1140078
Christina berättade om nya cirklar, och samverkan med Medborgar-skolan Ett spirituellt inslag om "konsten
att hålla tal"
Stig om våra planer med medlemsregistret

S2120246  P1140046  S2120258
Inger pratat om lite ordningsregler
och visar nyckeln till soprummet.
Kaffe med nybakad kaka Teodor Ahrenberg riktade ett tack till styrelsen för denna tillställning.

Panorama 12
60-talet cirkelledare och andra aktivitetsledare deltog i vårens traditionella sammankomst

                                                                                                             foto Olle Johansson

                                                                                                             Tillbaka till Löpsedel

                                                                                                             TILLBAKA TILL ARKIV