Reportage


Referat från Aktivitetsledarträff fredagen 7 april 2017

Drygt 60 cirkelledare, kommittéarbetare och styrelseledamöter fyllde lokalen och stämningen var hög från första början. Jag hälsade välkommen genom ett litet referat från ordförandeträff i Västra Götaland som nyss varit. Återigen framstår vår förening i Trollhättan som helt outstanding med alla våra 1600 medlemmar i omfattande aktiviteter där aktivitetsledarna utgör ryggraden. Stort tack till alla som som bidrar till vår framgång och varmt välkomna till dagens sammankomst.

En vacker kycklingtallrik serverades med goda drycker därtill. Inger hade dekorerat borden med vårliga påskliljor och matchande servetter. Mycket trevligt. Klubbmästaren Gösta själv serverade vin och fick hjälp av övriga i styrelsen. Mycket prat och många skratt vittnade om att alla trivdes gott. Den smakliga måltiden avslutades med kaffe och kaka. Efter kaffet var det så dags för lite information. Stig Berger påminde alla ledare om vikten av att rapportera mailadresser och mobiltelefonnummer så att vi så småningom kan nyttja digitala kommunikationsformer i större utsträckning. Ett mycket lyckat inslag var när Tuula delade ut bin till nya aktivitetsledare och till några ”gamla” som inte fått tidigare. Tuula hade så det räckte till alla som ville ha och uppmanade oss att bära biet. Hon påminde återigen om det nya bankgirokontot 278-8792 för bland annat cirkelavgifter och om Swishnummer 123 225 61 21.

Sist vår övercirkesamordnare själv, Christina Palm som med några uppmaningar, lite ny information avslutade med en presentation av cirkeln ”Whiskey- och aktiekunskap”. En ovanlig kombination av ämnen som väckte både muntration och respekt. Efter presentationen som gjordes av cirkelledaren P-O Karlsson befarades att cirkeln skulle komma att bli övertecknad. Christina tackade alla för deras fina insatser.

Mötet avslutades med att Theodor Ahrenberg tackade styrelsen och festarrangörerna för ännu en trivsam samvaro tillsammans.

         Thor både fotade och skrev texten.

 

  OBS Du kan klicka på bilderna för att förstora dom !

P1060960  P1060961
Drygt 60 cirkelledare, kommittéarbetare och
styrelseledamöter fyllde lokalen. 
Klubbmästaren Gösta själv serverade vin. 

P1060963  P1060965  P1060980
God stämning vid borden.    God stämning vid borden. God stämning vid borden.

P1060998  P1060992
Cirkesamordnare, Christina Palm med
några uppmaningar,och lite ny information.
Christina tackade alla för deras
fina insatser.

                                                                                                                                                  foto Thor Svensson

                                                                                                             Tillbaka till Löpsedel

                                                                                                             TILLBAKA TILL ARKIV