AKTIVA SENIORER
Resekommittén  i samarbete med Karl-Everts Busstouring


         Stämningsfull julkonsert med
      Sofia Karlsson & Martin Hederos

                   Torsdag 6 december 2018

          


Avresa kl 17.00 från Resecentrum i Trollhättan, Gate 14 OBS !!

Julkonsertresan går i år till Vara Konserthus med fantastiska Sofia Karlsson och Martin Hederos på scenen. Vi börjar kvällen med att avnjuta en lättare måltid i Restaurang Legato och en timma senare har det blivit dags att gå in och ta plats i stora salen och lyssna till stämningsfull julmusik. Föreställningen
Stjärnenätter – Sånger om julen börjar kl 19.30 och håller på i c:a 2 timmar, OBS! ingen paus. Beräknad hemkomst till Trollhättan är c:a kl 22.30

Stjärnenätter – sånger om julen
Glitter, glöd, frost och värme! Sofia Karlsson och Martin Hederos ger sig återigen ut på vägarna 2018 med en ny stor julturné med Stjärnenätter – sånger om julen. Varm spelglädje samt improvisation och högt i tak utmärker denna duo. Nyskrivna låtar varvas med kända julklassiker som O Helga natt och Have Yourself a Merry Little Christmas. Med tramporglar, Sofias gamla gitarrer och en flygel väntas en akustisk och intim julkonsert.
Julen 2015 släppte Sofia Karlsson och Martin Hederos albumet Stjärnenätter och åkte på julturné tillsammans. 2016 följde de upp med singeln ”Vinterlång” och en ny omfattande turné. Både albumet, singeln och de två turnéerna har mötts av en strid ström av erkännanden från både publik och kritiker. Glitter, glöd, frost och värme – varhelst Sofia Karlsson och Martin Hederos än klivit in för att framföra sin julkonsert har de levererat en genuin känsla av julefrid som sträckt sig långt bortom pepparkakor och halmbockar.
Sofia Karlsson har med sin unika röst och egensinniga musik mottagit fyra Grammis, ett flertal andra priser och genomfört otaliga hyllade liveframträdanden.
1/2
Martin Hederos är en av Sveriges mest erkända låtskrivare och musiker och var bland annat med och grundade The Soundtrack of Our Lives. Han har samarbetat och gjort musik med ett flertal svenska musiker och turnerat även med Weeping Willows, Johnossi och Ane Brun. Just nu spelar Martin Hederos i bandet Tonbruket.
Sagt om föreställningen:
”En slösaktigt begåvad duo ringar in vad årets största högtid alltid borde handla om. Sofia Karlsson och Martin Hederos har satt ihop en julkonsert som är en utsökt lågmäld mix av vemod, värme och frid” – AftonbladetObs! Har ni behov av specialkost p.g.a. allergier ber vi dig meddela detta direkt vid bokningen av resan.

Pris:                     760 kronor per person
Ingår:
                  Bussresa
                           Ostpaj smaksatt med Sivans ost, serveras med gräslökscrème och
                           1 glas vin eller 1 glas öl eller 1 glas alkoholfritt alternativ
                            Biljett på parkett (rad 4-12)

Anmälan till:
Resekommittén på månadsmötet måndagen 1 oktober 2018
därefter till
Karl-Everts Busstouring Tel: 0520-32543 vardagar mellan kl 09.00-17.00

OBS! Sista anmälningsdag den 22 oktober 2018 – Obs! före kl 12.00
Betalningen oss tillhanda senast den 31 oktober 2018

För inbetalning var vänlig betala via bankgiro 453-6629.
Var god ange: Namn, adress, resans namn, datum för resan.

Om ni önskar läsa vår GDPR policy så sänder vi den per post till Er. Ni kan även läsa vår GDPR policy på vår hemsida: www.karlevertsbusstouring.se 


Hjärtligt Välkomna!

       Aktiva Seniorer Trollhättan

       gm
       Karl-Everts Busstouring

__________________________________________________________________________

Postadress                       Telefon                        Bankgiro               Postgiro
Kardanvägen 9                0520-325 43                  453-6629               47148-2
461 38 Trollhättan


                                                                                                             TILLBAKA